lauantai 14. toukokuuta 2016

Saletisti Ainoa Oikea "Aatu"

Kuva: Piia Nousiainen
Aatu [Saletisti Ainoa Oikea]
Suomenlapinkoira uros
Syntynyt 21.2.2016

Aatu koiranetissä

Pompe ja DM terve vanhempien perusteella

"Aatu on aivan ihanan lutunen tapaus. On selkeästi "äitin poika" eli vahtii miun touhut hyvin tarkkaan ja nukkuu yöt miun sängyn vieressä. Paras leikkikaveri on tyttäreni Maiju, joka on myös Aatun toinen omistaja. Luonteeltaan Aatu on hiukan arka mutta erittäin utelias. Toiset koirat kiinnostaa kovin ja menee tekemään tuttavuutta innokkaasti, kunhan äitin jalkojen taakse voi mennä jos alkaa pelottamaan. Ajoittain luulee olevansa lintukoira...Lenkillä vauhti on kova, jopa niin että ostettiin vedonestovaljaat tahtia rauhoittamaan ja ne kyllä onkin oiva apua.


Kuva: Piia Nousiainen

Tottelee ikäisekseen hyvin ja pihalla onkin meillä vapaana kaiken aikaa kun itsekin ollaan siellä. Lenkillä pääsee juoksentelemaan vapaana kun ollaan metsässä, tottelee sielläkin jos ei satu olemaan lintuja maassa. Ja kyllä oraviakin voi yrittää saada kiinni.. Haukkuu tiellä liikkujat ja muut oudot jutut muttei mitään turhia juttuja. Tuulisella säällä tosin pitää haukahdella tuon tuosta.


Kuva: Piia Nousiainen


Autossa ei viihdy oikein vieläkään mutta oksentelu on jäänyt pois, kuolan määrä on kyllä kova. Yhdessä match show:ssa käytiin ja se oli kaikille muille hupia muttei meille. Ei osaa käyttäytyä kehässä, unohti jopa miten juostaan. Ja takaperin oli kivempi olla kun koirakamut tuli siellä takana. Eli vaatii meiltä vielä paljon treeniä ennen seuraavaa kehään menoa. Mutta kuten ostaessa sanoin, perhekoira haluttiin ja sellainen saatiin. Aatu on
kaikkien kaveri ja tervehtii tulijat iloisesti naamat nuollen ja halaten (siis
nostaa tassut olalle)."

~Terveisin Aatun kotijoukot




 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti